Avís legal

Informació Legal

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), GRAU VERTICAL, S.L. d'ara endavant GRAU VERTICAL facilita a continuació les seves dades registrals:

  • Propietari / Titular de la pàgina web: GRAU VERTICAL, S.L.
  • CIF/NIF: B66688862
  • Domicili Social: C/ Doctor Ferran, 174 - Terrassa 08226

Normativa i compliment

GRAU VERTICAL informa als usuaris del seu lloc web sobre la seva Política de Privacitat i Protecció de Dades Personals, d'acord amb la Llei 15/1999 de 13 desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa aplicable, amb la finalitat que aquests decideixin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que se'ls sol•liciten en el site.


Voluntarietat – Obligatorietat

A través del seu web, GRAU VERTICAL no recull cap informació sobre persona llevat que aquesta, voluntàriament, decideixi proporcionar-li (per exemple, a través dels formularis de contacte)


Propietat de les dades. Dret de cancel·lació, rectificació i oposició

Així mateix, en compliment de la llei nomenada anteriorment, se l'informa que les seves dades personals s'incorporaran a un fitxer de GRAU VERTICAL per a la contestació de les consultes realitzades a través del formulari de contactes, compra i alta en el servei online que GRAU VERTICAL posa a disposició dels seus clients a través d'aquest lloc web.


Seguretat en el tractament de les dades

GRAU VERTICAL ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals que legalment s'exigeixen, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives exigides pel Reial Decret 1720/2007, Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal , i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades en el site. No obstant, l'usuari és conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.


Exempció de responsabilitat

El lloc web de GRAU VERTICAL conté enllaços a altres llocs web que es consideren de gran rellevància o interès. GRAU VERTICAL no és responsable de les polítiques de privacitat o de contingut d'aquests llocs web.

No es garanteix que els aspectes funcionals del lloc estiguin lliures d'error, o que el servidor que el fa disponible a l'usuari es trobi lliure de virus o qualsevol altre component de caràcter nociu. La GRAU VERTICAL no serà responsable del dany directe, indirecte, previst o imprevist, o qualsevol altre, que provoqui al sistema de tractament de la informació de l'usuari, l'usuari o de tercers, l'ús del lloc web i els seus serveis.


Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts amb renúncia a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten irrevocable i incondicional a la competència exclusiva de la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona per resoldre tot conflicte o qüestió que sorgeixi o estigui relacionat amb aquest acord.

Finques Argemí

Direcció: C/ San Joan, 48 Bajos - 08230 Matadepera (Barcelona)

Telèfon: 93 787 01 30

E-mail: info@finquesargemi.com

Horari

De Dilluns a Divendres: 09:00 a 13:30h i de 16:00 a 20:00h

Dissabtes: 10:00 a 13:30h

Administradors de finques nº: 5636

Nº de colegiat: 3279

Nº AICAT: 4645