Qui som

Finques Argemí és una empresa familiar que fa més de 50 anys que està en el sector immobiliari atresorant una gran experiència en el sector.

Som plenament coneixedors del nostre mercat i l'assessorem amb una alta professionalitat tant si vol comprar, com vendre la seva finca. A més, li valorem la seva propietat sense cap compromís. Són ja quatre generacions que han vist durant cinc dècades com Matadepera s'ha convertit en un oasi residencial enmig de grans nuclis de desenvolupament industrial, com són Terrassa i Sabadell, i tot això a pocs minuts de Barcelona.

Finques Argemí té una àmplia gamma de torres i cases perquè vostè pugui gaudir d'aquest entorn natural, com és Matadepera. També disposem de terrenys, pisos, locals i pàrquings. Finques Argemí som especialistes en l'àmbit dels lloguers, els primers a Matadepera, tant si vol llogar, com si vol que li lloguem la seva finca, li gestionem tot.

A Finques Argemí li portem la seva comunitat de propietaris. La nostra garantia són els nostres clients, que des 1.950 ens han donat confiança. Finques Argemí es posiciona en el mercat immobiliari com una Empresa de gran professionalitat, tradició, experiència i bon servei.

Finques Argemí

Direcció: C/ San Joan, 48 Bajos - 08230 Matadepera (Barcelona)

Telèfon: 93 787 01 30

E-mail: info@finquesargemi.com

Horari

De Dilluns a Divendres: 09:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:30h

Dissabtes: visites concertades

Administradors de finques nº: 5636

Nº de colegiat: 3279

Nº AICAT: 4645